Krótkie pytanie - jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynki. Podejrzewam, że wykodowali mi to bez pytania w ASO, ale chciałbym się upewnić. Może ktoś wie czy to faktycznie się w VAGu włącza? Czy też coś mi się wymyśliło i to nigdy tak nie działało? Wsteczny włącza czujniki, ale jedynka nie.
Krótkie pytanie - jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynki
Tak dzieje sie TYLKO w przypdku gdy wcześniej cofałeś i parktronic aktywował się sam. Wtedy, gdy ze wstecznego przełaczysz na 1-ke czujki są nadal aktywne, do chwili przekroczenia 15km/h lub wyłączenia ręcznie (przyciskiem na centralnej konsoli).
W innym wypadku aby aktywować przednie czujki trzeba nacisnąc przycisk na środkowej konsoli.
Tak dzieje sie TYLKO w przypdku gdy wcześniej cofałeś i parktronic aktywował się sam. Wtedy, gdy ze wstecznego przełaczysz na 1-ke czujki są nadal aktywne, do chwili przekroczenia 15km/h lub wyłączenia ręcznie (przyciskiem na centralnej konsoli).
W innym wypadku aby aktywować przednie czujki trzeba nacisnąc przycisk na środkowej konsoli.
dokładnie tak
Zamieszczone przez horhe358
jestem prawie pewien, że kiedyś parktronic włączał mi się przy wbijaniu jedynki
trochę to bez sensu bo stojąc w koku cały czas byś miał włączony i jak podjedziesz za blisko to będzie ci piszczało.
Komentarz